Hirdetés

vicc.lap.hu / Viccözön

Viccözön

Viccek, humoros írások

vicc.zug.hu

viccek minden mennyiségben.

Webcaffe.hu - ahol szórakozhatsz

ViccElek humoros lapja

Poema versek

Vicces karácsonyi SMS szövegek.

Viccek minden mennyiségben és kategóriában.

viccek hülyeségek falfirkák

Vicces karácsonyi SMS-ek gyűjteménye.

Viccek minden mennyiségben, napi frissítéssel

Az oldal abból a célból jött létre, hogy összegyűjtse és megossza Önökkel a kulturális élet legjobb idézeteit. Itt egy oldalon megtalálja a különböző eseményekre, életérzésekre vonatkozó idézeteket, de külön kategóriával várjuk a humor rajongóit is. Oldalunk bővítését az garantálja, hogy bárki küldhet be új idézeteket!

Ezen az oldalon online lehet keresztrejtvényeket fejteni. A vicc elejét megadtuk, ahhoz, hogy a poént megtudd, ki kell töltened a keresztrejtvényt, legalább a rejtvény fősorait. A hibás rubrikák függvényében toplistára kerülhetsz, érmeket gyűjthetsz, versenghetsz másokkal. A honlapon többszáz vicces keresztrejtvény közül választhatsz, illetve más kategóriákban is rengeteg rejtvényt találhatsz.

Hirdetés
Meghatározás:

Vicc, humor, szórakozás! Ha jót akarsz derülni, vagy kell néhány vicc, az esti lapos hangulatra, akkor tudunk segíteni. Régi, új, fa vagy esetleg fekete humor, itt tematikusan megtalálhatsz mindent. Vicc.lap.hu, legyen a kezdőlapod, vagy látogass ide minél többször!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Viccözön
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés